Bart
Electriciën

Mulder Accountancy & Advies is samengegaan met VALANS Accountancy B.V.

Deze website gebruiken we niet langer, maar de dienstverlening van Mulder Accountancy & Advies blijft. Per begin januari 2019 is Mulder Accountancy & Advies samengegaan met VALANS Accountancy B.V. te Bathmen.

VALANS Accountancy B.V. is een organisatie die veel waarde hecht aan de persoonlijke en betrokken relatie met de klant. Als geen ander snappen wij dat het bij ondernemerschap niet alleen draait om het bedrijf, maar ook om de ontwikkelingen in de privésfeer. Elke levensfase vraagt om een andere kijk en andere adviezen. VALANS probeert het totale plaatje in te vullen om u, als klant, zoveel mogelijk te ontzorgen.

Wij volgen de ontwikkelingen in wet- en regelgeving en filteren deze op zaken die voor onze cliënten van belang zijn. Wij schromen niet om u dat dan ook voor te leggen. Een grote kracht van VALANS zijn de korte lijnen tussen de klant en onze medewerkers. U wilt graag weten met wie u zaken doet, om niet meerdere keren hetzelfde te moeten vertellen. Wij bieden u vaste contactpersonen. Wij zitten vol ambitie, maar wel op realistische wijze. Het gezonde verstand, maakt dat we zakelijke keuzes maken, waarbij het motto “doe maar gewoon, dan doe je gek genoeg” ons niet vreemd is.

VALANS Accountancy B.V. is te bereiken op nummer 0570-551518 of via mail naar info@valans.nl.

Met vriendelijke groet,
Walter Mulder

Zie ook de website van VALANS voor meer informatie

Anita
Docent

VALANS Accountancy BV

Dorpsstraat 18-20 . 7437 AJ Bathmen
Postbus 8 . 7437 ZG Bathmen
0570 551 518 . info@valans.nl